Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 VIALATTEA-Mléčná dráha: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

VIALATTEA-Mléčná dráha

Poslední aktualizace před 9 let
D
dethleffsČlen
Přidáno před 15 let
Tato oblast se nachází na pomezí Itálie a Francie,jsou to střediska Sestriere,Sauze d oulx,Sansicario,Cesana,Claviere,Pragelato a Montegenevre.Několik jsme jich vyzkoušeli např.
Cesana-parkování zdarma u spodní kabinky, která vede na Sansicario,pro 30 obytáků nelze přehlédnout,voda,Wc-dost rušno.
Claviere-těsně před městečkem po levé straně,hned po výjezdu serpentin,jeto na sluníčku-hezký výhled do udolí -zdarma,bez vody a výlevky..
Montegenevre-krásný STPL,voda,výlevka,elektr. přípojka 6Amp v ceně.Lyžování přímo od auta sjezdovky i běžky. Pekárna 10 min-Francouzké pečivo.Super atmosféra-stojíte v 1850 metrech,krásné slunné místo. Za šest dní o vánočních svátcích jsme zaplatili 42.-Euro!!!!!!!!Tady platí čím víc dní parkujete tím levněji.Cena pernamentky pro dvě oblasti Claviere +Montegenevre 1den 25 Euro!!!!
Grangesises-je to těsně pod Sestriere vlevo ,parkování 1839m,zdarma,50m k lanovce-která vede ke snowparku.DDP-vysvět."Dost Dobrý Park" permice 40.-Eček
V této oblasti si musí každý najít to své!!400km sjezdovek,4 snowparky,4 běžecké areály.
Až,Vás to přestane bavit skočíte do obytáku,sjedete 25 km a jste v oblasti Serre Chevalier ,zde 250km sjezdovek,73 vleků a sedaček.
Na úplné "vyštavení "popojedete dalších 20 km na LA GRAVE -super lyžovačka ,volné terény ,mraky prašanu,parkování kde Vás napadne-ale musíte být soběstační.
PS. do MONTE CARLA na ruletu je to jen 200 km!!
/údaje jsou z lonska/
Zdraví dethleffs-čus
www.dethleffs.wgz.cz
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 15 let
Super, nemáš přesnější info o stání v La Grave? Nebo to tam je opravdu ( jak jsi psal dříve ) tak free? My se tam na Silvestra chystáme a uvítáme jakékoliv informace.

Jinak potvrzuji, že Mléčná dráha je bomba - my to tam minulý rok také absolvovali - jen bylo relativně málo sněhu a okolo Silvtestra dost lidí a také STPL totálně plný. Podobné to bylo také na těch dalších, které popisuješ díky silnému zájmu Italů. Speciálně v Mongenévre se nám líbil také běžecký areál na běžky. Pro zájemce je zde také hodně terénů na skialp.
Iveta+Jarda
Upravil Jarda a Iveta dne 22.11.2008 19:36, před 15 let
D
dethleffsČlen
Přidáno před 15 let
Čau Jardo,La Grave je opravdu free!!!Obytky stály opravdu jak si zamanuly,aspon loni.Z Montegenevre jsme odjeli na silvestra ráno, když přijeli Italové slavit-jsou dost hluční.
čus dethleffs
www.dethleffs.wgz.cz
D
dethleffsČlen
Přidáno před 15 let
Pro PEPIHO,
čau-od nás je to 1020km,záleží kudy jedeš, z dálnice Toríno -Frejus odbočíš v OULX na Cesanu,je to dobře značené.Souřadnice nemám ,protože jsem v té době jezdil bez navi.Pro děti je v Montegenevre večerní kluziště s disco,cvičné loučky.My máme děti velké ty zajímá snowboard parky.Střediska na Italské straně mají moderní přepravní kapacitu od Olympiady.Frantící mají rádi "historii" např .kabinka vysoká 150cm!!! Ceny pernamentek pro letošní rok www.vialattea.it
čus dethleffs
www.dethleffs.wgz.cz
Upravil Fun dne 23.11.2008 11:14, před 15 let
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 15 let
Díky a užijte si zimu....tedy nejen tu!
Iveta+Jarda
K
kamil4772Nováček
Přidáno před 9 let
Dobrý den, chystám se na Vialattea v únoru, nemá prosím někdo novější informace, napíšu po návratu co jsem zjistil. Kamil.!)
Puclik 308Puclik 308Člen
Přidáno před 9 let
Ahoj za sebe mohu doporučit Montegenevre byli jsme tu dvakrát a vždy výborne počasí a lyžovačka super to je za mne. :z :z
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: dethleffs, Jarda a Iveta, kamil4772, Puclik 308

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,036,754 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14735 sekund | Průměrně za: 0.14735 (0) sekund | Dotazy: 82 | Použitá paměť: 1.88MB/2MB