Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Termály s dětmi na víkend - poradíte?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Termály s dětmi na víkend - poradíte?

Poslední aktualizace před 11 let
K
klaravelČlen
Přidáno před 11 let
Ahoj všem, ještě jednou moc děkujeme za tip na Sarvár, bylo to tam úžasné a pro děti skvělé. Holky se vyblnuly, my si zarelaxovali a určitě tam pojedeme znova. Zároveň zdravíme kolegy karavanisty ze Zlína, co jsme tam potkali a co nám, nováčkům :-D, dali další velmi užitečné rady.Přejeme všem hezký den.
tomasboktomasbokČlen
Přidáno před 11 let
Zdravím všechny, navštívili jsme cestou do Maďarska termály Sárvár http://www.sarvarfurdo.hu/?lng=5 bez kempu a mé postřehy jsou tyto: od minula přistavěli část s tobogány. Pro malé děti super, pro děti okolo 10 let nic moc. Nachází se zde bazén s vlnobitím, ale nevím jestli jeli jen na 10% výkonu (byla to spíš parodie na vlny). Jsou tam 3 použitelné tobogány (kratší) a jeden z nich vám krásně odkrví mozek. Není v této části žádný bazén pro dospělé, nebo starší děti, ale můžete využít bazén, který je pro vlnobití. Teplý bazén pro děti i dospělé je prakticky jen jeden v hlavní části, který se dá proplout ven, kde se nachází i divoká řeka, zapíná se jen na krátkou dobu. Dále jsou zde dva bazény jeden je vnitřní a druhý, který se dá proplout i ven v obou je krásně teplá voda, ale pozor až od 14 let a striktně to vyžadují dodržovat. Výhoda je, že je vše v češtině.

Dále jsme byli v termálech Kehida http://kehidatermal.hu/ tady se nám líbilo více. Děti mohou do všech bazénů! Je zde jeden vnitřní velký, krásně členěný, který se dá proplout ven, jeho součástí je divoká řeka, která jede non stop, asi nejrychlejší na které jsme zatím byli. Vnitřní dlouhý tobogán. Venku jeli teď na podzim další tři bazény. Všude krásně teplá voda. Za příplatek je možno přikoupit zónu s dalšími dvěmi vnitřními bazény - zde nesmí děti.
LAIKA X710R
L
lubin1975Člen
Přidáno před 11 let
Taky vyrážím s klukama(6;13)v pátek odpoledne,takže Sarvár bude v sobotu náš:-) Třeba se potkáme?:-)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,045,431 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22399 sekund | Průměrně za: 0.22399 (0) sekund | Dotazy: 56 | Použitá paměť: 1.68MB/2MB