Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Články: Velikonoce Pasohlávky - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Velikonoce Pasohlávky

do cíle naší cesty jsme však dorazili ještě za světla, v kempu již bylo mnoho účastníků výjezdu, ale hlavně bylo hezké počasí
bez deště a bez sněžení



Již od ledna, krátce po návratu ze Silvestrovského výjezdu, jsme se opět těšili na svátky jara, Velikonoce. Když se pak na stránkách objevil výjezd, vypsaný Mírou, začali jsme se těšit dvojnásob.


Kemp v Mohelnici se nám moc zamlouval, stejně tak i vypsaný program s návštěvou Loštic.
Vzhledem k proměně počasí zpět na zimní byl tento kemp zrušen, chvíli jsme se obávali zda se někam pojede, ale Míra zapracoval a našel skvělou náhradu, kemp Merkur v Pasohlávkách! Sice to bylo dál, ale vyplatilo se, cesta po R10 a D1 byla větrná, sněhová, se zácpami a omezením, do cíle naší cesty jsme však dorazili ještě za světla, v kempu již bylo mnoho účastníků výjezdu, ale hlavně bylo hezké počasí bez deště a bez sněžení, jen teplota byla okolo bodu mrazu. Nikoliv však nálada, naopak, klídek a pohodička.

 

Během našeho velikonočního výjezdu jsme navštívili spoustu hezkých a zajímavých míst. Mikulov, Svatý Kopeček nad městem, jeskyně na Turoldu také v Mikulově se spoustou zimujících netopýrů, Valtice, Lednici, rozhlednu Maják s nádherným rozhledem do dalekého okolí a vesničku Zaječí se známou vinotékou u Kapličky.

Akce se jednoznačně vydařila, dětský den se soutěžemi a krámkem plným potřebných a krásných předmětů byl po hodině zcela vyprodán, děti všeho věku zářily spokojeností. Pondělní pomlázka byla v minulých letech bujarejší, no chyběli hlavní aktéři Míra a Tom (Hroch), ale i tak si děti pomlázky užily.


Nám se výjezd moc líbil a ani se nám nechtělo domů. Jižní Morava má stále co nabídnout a rádi se sem zase někdy vrátíme.

PS: atmosféru výjezdu a snad i návod k návštěvě této oblasti můžete shlédnout na našich fotografiích...

zdenek a Irena Lbc 08. April 2015 3518 přečtení 0 komentářů 0 hodnocení Tisk

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.


Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrace volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,816,921 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14254 sekund | Průměrně za: 0.14254 (0) sekund | Dotazy: 44 | Použitá paměť: 1.44MB/2MB