Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Články: Rok se sešel s rokem... - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Rok se sešel s rokem...

To nás samozřejmě těší.

Ano, je to právě 1 rok, co jsme se zaregistrovali na tyto skvělé stránky se skvělými lidmi, se spoustou užitečných rad, prima nápadů, krásných výjezdů, nespočet informací a inspirací.

Pokud se ohlédnu zpět, musím říct, že se ten rok vydařil. Poznali jsme se osobně s dost velkým počtem stejně zapálených, někdy i více, "bydlíkářů" na různých akcích a setkáních. Vždy jsme se setkali s přátelským a kamarádským přístupem, spoustou zábavy a vždy v příjemných a krásných místech. Podívali jsme se i do míst, která zde byla popsána a kam bychom asi jinak nejeli.

I my jsme se snažili podělit o své dojmy z cest, ať články, nebo fotografiemi. Dle ohlasů mnohých z vás, byly též inspirací pro vaše cesty. To nás samozřejmě těší.

Udělal jsem si malou statistiku, za těch 365 dní jsme napsali 22 článků, toto je již 23. To znamená, že každých cca 16 dní jeden, 36 folto alb (2 332 fotografií) - každých cca 10 dní jedno, 106 komentářů, 160 příspěvků. Nehoníme se za rekordy, ale rádi se podělíme o své dojmy a zkušenosti. Ostatně, kdo nechce číst a prohlížet foto, ten nemusí.

Nyní nás čeká zimní období, je to čas, kdy moc výjezdů nepodnikneme. Karavan bude uvězněn ve sněžných bariérách a my budeme spřádat plány na novou sezonu. I díky těmto skvělým stránkám a lidem, kteří se zde setkávají, bude o čem přemýšlet.

Tak ahoj zase někdy příště!

Z Liberce Zdeněk a Irena.

zdenek a Irena Lbc 29. October 2009 4818 přečtení 4 komentáře 0 hodnocení Tisk

4 komentáře

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • tronic
    tronic
    Milí Zdeňku a Ireno Lbc,za tronici Vám moc děkujeme za letošní osobní setkání v Jinolicích,Orlíku,Potlachu a Dalešicích.Vždy nám ve Vaší společnosti bylo moc fajn a vždy jsme se těšli na perfektně a do detailů zpracované fotogalerie a na postřehy z cest o které jste se námi letos podělili ve svých příspěvcích.
    Jen tak dále a těch počítadel všeho možného si stejně jako já prostě nevšímejte.
    Tak že po zimě zase opět na viděnou:^:_Grin.
    - 29.10.2009 12:45
    • 1jgs - Milan
      1jgs - Milan
      Ahoj Zdeňku a Ireno,
      neznám Vás osobně. Jako nikoho z tohoto fora. Přesto bych Vám chtěl poděkovat za rok Vaší přítomnosti. Rád si prohlížím Vaše fotogalerie a čtu Vaše články. Těším se na další. A s nastupující zimou a tím pádem i víc času se pokusím také přispět. :_
      - 29.10.2009 15:59
      • Fun
        Fun
        Děkuji za váš přístup, nádherné fotografie, čtivé články a vaše cestovatelské zkušenosti. Jste prostě skvělí!:^:_
        - 29.10.2009 23:00
        • Sarka
          Sarka
          Je to přesně tak, jak napsali tronic, Milan a fun. Děkujeme Vám za Váš čas, který věnujete těmto stránkám, když se dělíte o své zážitky ať už v podobě písemné či obrazové. Ne každý, kdo bere, umí i dávat a vy jste velkým přínosem pro tyhle stránky. :_
          - 01.11.2009 18:07

          Hodnocení je k dispozici pouze členům.

          Prosím Přihlásit se nebo Registrace volit.
          Skvělý! (0)0 %
          Velmi dobrý (0)0 %
          Dobrý (0)0 %
          Průměrný (0)0 %
          Špatný (0)0 %

          Copyright © 2023

          Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
          Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

          Theme by PHP Fusion Inc
          44,280,991 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14136 sekund | Průměrně za: 0.14136 (0) sekund | Dotazy: 56 | Použitá paměť: 1.59MB/2MB